Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2011 13:36 - Продължение на рецензията за двете книги "Боянският маг" и "Аномални явления и техните биолокационни проучвания!
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2025 Коментари: 0 Гласове:
0



Продължение на рецензията - "Боянският маг" и "Аномални явления и техните биолокационни проучвания"

В двете книги има достатъчно богат материал от мнения и коментари на мои хабилитирани колеги, изследвали уменията и възможностите на Мага. Авторите са се постарали да изведат повествуванието възможно по най добрия начин,  щото читателите сами да правят своите изводи. Книга І "Боянският маг Йордан Иванов" е опит за енциклопедичен учебник по психофизиотерапия, радиестезия, биоенергетика и феноменология. Написана е шокиращо. Поразява с невероятни нформации и автентични факти, цифри, статистически данни и с "визийте" на Мага, в областта на Библейската археология и история и летописа на най-старото и най-новото време. Това ми дава основание да определя Мага Йордан Стоилов Иванов и като екоменист на планетата. Авторите  интерпретират съвършено точно визийте на  Йордан Иванов, допълвайки ги със сполучлив редакторски текст и с прецизирано поднесени  доказателства от историческите анали. Представяйки книгите за Боянския маг ще припомня, че един от корифеите - основоположници на етномедицината в България, специалист в областта на висшата математика и етногенезиса на народите -световноизвестният учен  Проф. Петър Петров определя Мага Йордан Иванов като "най-невероятния феномен на страната от най-новото време, чиято дарба да лекува е най-великото нещо, което този българин е наследил от рождението си".

Това свое заключение Проф. Петър Петров е афиширал и в качеството си на председател на Висшата атестационна комисия на България, което е единствено по рода си за хора с подобни умения, всред цялата плеада български претенденти за титлата "лечител с паранормални способности". На практика това означава, че професорът е бил убеден във възможностите на мага. Затова този наш учен е бил категоричен, че :феноменът психофизиотерапевт и народен лечител Йордан Стоилов Иванов от Бояна София, наречен "Боянският маг" преди и сега е особено нужен, с оставянето на неговата следа за поколенията като един трамплин към бъдещето. С психофизиотерапията си, Боянският маг Йордан Иванов дава шанс и условия за живот на обречените - болни и нуждаещи се. Без да се притеснявам от обстоятелството, че се ангажирам с категорично мнение, смело мога да заявя, в качеството ми на учен, че образът на феномена Йордан Иванов, изваян и поднесен на читателите от авторите на първата книга "Боянският маг", няма аналог в българската документалистика и научна литература. Ако трябва да бъда конкретен от научна гледна точка, както това е дефинирал



Тагове:   Анна,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1473346
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634