Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2011 13:27 - РЕЦЕНЗИЯ НА КНИГИТЕ "БОЯНСКИЯТ МАГ ЙОРДАН ИВАНОВ" и "АНОМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ И ТЕХНИТЕ БИОЛОКАЦИОННИ ПРОУЧВАНИЯ"
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2390 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.08.2011 13:34


 

Р Е Ц Е Н З И Я

на книгите
"Боянският маг Йордан  Иванов"

и
"
Аномални явления и техните биолокационни проучвания
"


Проф. Иван  Пейчев –к. и. н.


 
imageimage



Приемането
на трансцедентални знания чрез ясновидство, ясновидски възстановки и интерпретации на феномени с паранормални способности не е  новост за учените. Подобни практики имат и своите противници. Нека обаче да не забравяме, че подобен метод е установен преди хилядолетия и дори е описван и във  Ведите. Затова ако феноменологията се дефинира една от най-авангардните науки, за тези, които боравят с нейните категории, в рамките на човешкия живот е възможно цялостно овладяване на знания за трансцеденталното и паранормалното. И ако от гледна точка на КАРМАТА ми е отредено, в качеството ми на академичен учен да направя рецензия за двете книги, в контекст на възможностите на феномена Боянски маг Йордан Стоилов Иванов, веднага желая да отбележа, независимо от всички резерви, произтичащи от научните ми убеждения, че съм невероятно впечатлен. За мен това са книги - енциклопедии за паранормалното и трансцеденталното. Смея да се надявам, че те ще станат основни помагала и пособия за изучаване от ученици и студенти. За да занаят бъдещите поколения кои са най- устойчивите етноси на континентите, които могат самостоятелно да се справят, а не в обща "стадна" група, която не е достигнала за себе си това ниво на самостоятелност. Това важи еднакво за всички, посегнали да боравят с фините енергии,  с цел да решават глобални неща за себе си и останалите в ръководни мащаби.

В двете книги има достатъчно богат материал от мнения и коментари на мои хабилитирани колеги, изследвали уменията и възможностите на Мага. Авторите са се постарали да изведат повествуванието възможно по най добрия начин,  щото читателите сами да правят своите изводи. Книга І "Боянският маг Йордан Иванов" е опит за енциклопедичен учебник по психофизиотерапия, радиестезия, биоенергетика и феноменология. Написана е шокиращо. Поразява с невероятни нформации и автентични факти, цифри, статистически данни и с "визийте" на Мага, в областта на Библейската археология и история и летописа на най-старото и най-новото време. Това ми дава основание да определя Мага Йордан Стоилов Иванов и като екоменист на планетата. Авторите  интерпретират съвършено точно визийте на  Йордан Иванов, допълвайки ги със сполучлив редакторски текст и с



Тагове:   anna zografova,   an z,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1470699
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634