Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.08.2011 13:39 - Рецензия 3
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 1692 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 05.08.2011 13:40


Рецензия 3
Като
такъв е определен Боянският маг Йордан Иванов и чрез данните от антропологичните изследвания на дако-мизийския генотип, които го представят като уникат, всред еталоните на най-старото население на Балканския полуостров, с черти на дако-мизиец, въплатени в образа му, съхранили се непроменяеми цели шест хилядолетия. Това означава, че хромозомите на майката на Мага са били много повече от един. Всъщност, точно те са факторът за генетичната устойчивост на такъв тип етнос, придаващ качества да управлява, лекува, реализира, материализира, устоява и пр., което се пада, в интервали на периоди през повече от 100, 500, 1000 или няколко хиляди години.

Бях поразен от описанията в научната документация за възможностите на мага, за това как неговият  дух, по силен от материята, променя точката на топене от километри разстояние на метала индий. Този метал от Менделеевата талблица до момента на същия експеримент, /17 ноември 1988 г/ е бил еталон в света. След въздействието на мага се променят и термодинамичните характеристики и въпреки неговото ползване от научните лаборатории, металът индий от тази дата вече не е и в никакъв случай не може да бъде еталон, тъй като изследването на влиянието върху метала Индий на излъчена и насочена биоенергия, чрез контрол ,организация и концентарация на Човешкия мозък на Йордан Стоилов Иванов  е доказало това.  

Ако само този единствен факт, сам по себе си е невероятен, българските учени следва да го оценят по достойнство. Те трябва да се гордеят, дори само с обстоятелството, че най-после е бил направен опит / откакто свят светува/, да се създаде статистика за жив човек, какъвто е Боянският маг Йордан Стоилов Иванов, за когото е била направена такава.

Време е вече да се знае, защо в черквите и в манастирите на християнския ортодокс са били рисувани светци, от различни области, /воини, лечители, дарители и т. н./, за които не присъства информация или дори статистика, а са оставени написани анали, които не могат да бъдат обработени по математически начин от никое научно звено, където и да било то. Затова тук отново ще си позволя да подчертая, че затова наблюдаваният "обект" или Човекът - Боянски маг - Йордан Стоилов Иванов, от 1953 - 54 г. е регистриран от военните. Той е имал привилегията, изключваща възможността наблюдаващите го военни и учени да му влияят по един или друг начин



Тагове:   анна зографова,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1472161
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634