Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2020 02:15 - 13.02.2020 - БЛАГОДАРНОСТ КЪМ НАЙ- ДОБРИТЕ ТРАВМАТОЛОЗИ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2223 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
image


13.02.2020 г. СПЕЦИАЛНА БЛАГОДАРНОСТ НА КОЛЕКТИВА НА УМБАЛСМ „Н. И. ПИРОГОВ” EAД – СОФИЯ, в ЛИЦЕТО НА Проф. д-р Диян Енчев Малушев, д.м.  и началник  на‘’Травматологичен комплекс’’ и I клиника по ортопедична травматология, на

 Д-Р АЛЕКСАНДЪР СТЕФАНОВ , Д-Р ГЕРГОВА – АНЕСТЕЗИОЛОГ и членовете на опериращия ЕКИП за техния висок професионализъм и грижовно отношение към  пациентите, което напълно отговаря на определението Хуманна медицина!

Конкретен повод за колегите – журналисти - членове на Съюза на журналистите в България „Подкрепа” да изкажат публично нашата благодарност и висока оценка е успешната СЛОЖНА операция  НА СТРОШЕН ГЛЕЗЕН, която този хирургически екип извърши  на 10.02.2020  ., като върна здравето на нашата обичана близка, колега и приятелка – известната журналистка АННА ЗОГРАФОВА – технически секретар на СЖБ „Подкрепа”!

В СЪЩАТА ВРЪЗКА НЕКА ПРИПОМНИМ – ПРОФ. Д-р ЕНЧЕВ И Д-Р МАРЧО МАРКОВ буквално връщат към живот претърпялата изключително тежко ПТП на 19.06.2019 г. - 19 годишна Ангелина Костадинова от Перник, която остава жива благодарение на грижите на екипите след продължително лечение в състояние на изкуствена кома и серия операции.

Проф. Енчев е хабилитиран с научна степен ‘’Професор“ на 25.09.2015 г. Специализирал е в САЩ, Германия, Испания, Словения, Гърция и др.

Участвал е в редица специализирани курсове в областта на ревизионното ендопротезиране, тазовата хирургия, реконструктивна хирургия на лакътна, тазобедрена и колянна стави. Автор на 201 научни труда, една дисертация, монографии, с десетки публикации у нас и в чужбина,. Член е на БОТА от 1996 г., Асоцииран член на AAOS от 2009 г., на EFFORT от 2003 г. и на АО Алумни България от2005г.; Член  и на АОТравма България от 2011 г.; Председател на АОТравма България 2011-2013 г.; Член на редакционната колегия на Списание „Спешна медицина“ от 2013 г .

Отличното състояние на интериора на самата болница, компетентното и любезно отношение на целия медицински персонал към пациентите и към близките им днес вдъхва надежди за възраждането на най-добрите традиции на традиционното българско здравеопазване.
ПОКЛОН И РЕСПЕКТ КЪМ ЛЕКАРИ КАТО ПРОФ..Д-Р ДИЯН ЕНЧЕВ, д-р Деян Петков, ЧИИТО ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ И ВСЕОТДАЕН ТРУД МОЖЕ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЕТАЛОН И ПРИМЕР ЗА ЦЯЛОТО СЪСЛОВИЕ НА БЪЛГАРСКИТE МЕДИЦИ! БЛАГОДАРИМ ВИ, ЛЕЧИТЕЛИ!

Анна Зографова, Ангелина Костадинова



Тагове:   Anna,


Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1472095
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634