Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2018 13:05 - SPISANIE BYLGARIA MAKEDONIA - APEL
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2271 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
АПЕЛ ЗА СЪПРИЧАСТНОСТ   Вие получавате това писмо от сп. „България Македония”  с  надежда, че ще Ви   направим съпричастен  и отзивчив  към историята на единственото независимо издание в България.  
Списание „България Македония” – (ISSN 1312-0875 )  е основано  през 2002 г. от интелектуалци от България, за да се поддържа жива връзката в културно и икономическо отношение между  Р България и Р Македония. Това стана след закриването на в.”Македония”. Целите на списанието са открито, без партийна намеса  и ангажираност да отстоява геостратегическите  интереси на страната ни, и да се дава отзвук на целия спектър от живота в двете държави. С подобен род списания е немислимо и невъзможно да се печелят пари.  
Ръководният екип  - Директорът  и гл. редактор, още от самото създаване на списанието   работят напълно безвъзмездно. За нас, излизането на списанието е кауза и символ на свободата на словото.  И слава Богу:  „България  Македония” се получава в Президентството, Министерския съвет, Външно министерство,  Народното събрание, Националната библиотека  и т.н. Известна част от необходимите ни средства  през годините сме набавяли чрез публикуването  на ценни исторически книги. Пари от партии и държавни институции, до сега,  не сме получавали. Хубавото е, че изданието се ползва със завиден интерес  в Р Македония, в Германия и САЩ, но материалната подкрепа оттам не сме дирили.  Техническото обезпечаване, хартията и сътрудниците, на които е нужно да се заплаща, осигуряваме от малкото продажби на списанието и на  книгите, ако имаме поръчка за тях. 
Тази година, в бр.4-5 на „България Македония” ще отправим  Апел за съпричастност и за съхранение  и спасяване на това уникално  издание, надявайки се,  че ще намерим  родолюбиви хора и фирми, които според възможностите си, ще ни окажат материална подкрепа. От наша страна предлагаме сътрудничество  в областта на рекламата, отпечатване на рекламни флаери,  репортажи за дейността ви, очерци за отделни  личности от фирмата и нейната  социална ангажираност.
Искрено се надяваме, че Вие с вашия авторитет и  възможности ще  откликнете  на Апела ни за финансова подкрепа.
   БАНКОВА СМЕТКА НА
„Св.Климент Охридски – ООД
 
BG06DEMI92401000097222
Суифт: DEMIBG SF  код ISBN - 9384 
http://bulgariamakedonia.net/index.php?m=4&lng=0 Оставам  с благодарност :  Д-р по философия  Зоя Андонова
Маркетинг и реклама :  Анна Зографова
За нас в : www.bulgariamakedonia.net
e-mail: makedonia@abv.bg
„Св. Климент Охридски“ – ООД, София, ул. „Луи Айер” бл. 256 А, тел. (02) 868 81 39, GSM 0887 407 688; 0887 321 667 
 България 
 



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1465957
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634