Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 18:54 - НЕПОРОЧНИТЕ ЗАЧАТИЯ - ЧЕТВЪРТА ЧАСТ - АКАД. ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ И АННА ЗОГРАФОВА - ЧЛЕН-КОР. НА МАБИК
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2491 Коментари: 0 Гласове:
2



 НЕПОРОЧНИТЕ ЗАЧАТИЯ – ЧЕТВЪРТА ЧАСТ

image

Автори:Акад. Йордан Иванов

И Анна Зографова – член – кор. на МАБИК

Ако си припомним библейските сюжети, описващи зачеването както на Богородица, така и на Иоан Предтеча – родителите и от двете семейства са били…безплодни. Такива са описанията от Библията. И те зачеват на стари години...

Раждането на Девата Мария може да се свърже с Божията промисъл – защото след много дълги, искрени и горещи молитви, майката на Богородицата Анна чува глас на ангел, който й казва: «Твоя молитва е чута. Ти ще родиш дъщеря,  благословена, велика дъщеря – най великата от всички земни дъщери. Чрез нея светът ще бъде спасен, и…тя трябва да бъде наречена … Мария. Анна веднага дава клетвено обещание, „е ако тя има дете, ще го отдаде на служение на Бога.

 Ангел се явява и на съпруга на Анна - Йоаким, казвайки му: «Бог чу твоята молитва. Съпругата ти ще роди дъщеря, което ще стане за Ваша обща радост“.

Тук любезните читатели, могат да потърси и прочета написаното в Брашовския синодик.

Що се отнася до родителите на Иоан Предтеча, в Евангелието от Лука за родителите на Св. Йоан Кръстител е записано: «..Те – Елисавета и Закарий  нямаха деца, защото Елисавета беше бесплодна. А и двамата бяха в преклонна възраст“. Докато в книгата «Сказания за земния живот на Пресветата Богородица» откриваме следния текст: «Пристигна Архангел Гавриил, но не при Елисавета, а при Закарий, защото Закарий ще бъде будет виновник за раждането на сина». Затова би могло да се предположи, че в дяадунеь случай става дума за процеса андрогенеза. Още повече, че това е и допустимо, тъй като научните източници твърдят, че при андрогенезата се формира потомство, но само от мъжки пол, а при гиногенезата могат да се появят и мъжки и женски потомци. Още повече, че тогава в общите бани – дори и в Капернаум, в банята са се къпали както мъже, така и жени и водата не е била сменявана често….

Още по уникално, нямащо аналог в световната история на човечеството е и извънбрачното непорочно зачатие на Иисус Христос.  В Евангелията се казва, че Бог е изпратил Архангел Гаврийл да съобщи на Дева Мария вестта, за това, че е избрана за “въплащението на Бога, через нейното тяло”. Архангелът я приветства по следния начин: «Радвай се, Благодатна, Господ е с Теб! Най-благословена Ти от жените!» -  «Дух Свети ще те посети и силата на Всевишния, ( в смисъл – гръцка редакция)Всевишният ще осени Теб, затова и роденото отроче ще бъде свято и ще бъде Родено свято, и ще се нарече Син Божий».

С други думи  - зачатието ще се извърши не по естествен начин, но чрез свръхестествен.  Предвечният Младенец, който е от Свети Дух, чрез Светия Отец непостижимо ще се образува и той наистина ще бъде свят и ще се назове Син на Всевишния.

Изразявайки се чрез сухия език на научната терминология, в конкретния случай, вероятно е да става дума за изкуствена партеногенеза ЧРЕЗ ОБЛЪЧВАНЕ  на Богоневестата с енергия на Светия Дух, носеща от Бога Отец информация за генетичния код на земното тяло на Иисус Христос и на неговия Дух. Така оформеният зародиш е съвместил по тази причина двойната природа -  на божественото и на човека, въплащавайки се чрез кръвта и тялото на дева Мария. Непорочното зачатие нееднократно е ставало повод и за спорове във връзка с Евангелските събития. И тъй като науката не би могла да опровергае вярата в Чудото, всеки един опит за изграждане на стройни “научни” версии или  хипотези, “обясняващи” как по естествен път може да се случи подобно чудо, то това в известен смисъл би означавало оскърбление за верующите. И ако съвременната наука,  в частност квантовата механика и медицината вече могат да коментират подобен казус, ако бъде потвърдена подобна възможност за това събитие, то едно такова събитие не изисква акт на вяра, а най-вече анализ и признание или отрицание. Така според акад. Йордан Стоилов Иванов ако в готовата за оплождане женска яйцеклетка се съдържат 23 хромозома, при непорочното зачатие, тези носители на генетична информация се разделят на две половини. Тогава в яйцеклетката се образуват 46 хромозома, необходими за развитието на ембрион от женски пол.

"И така,  кои са тези сили, които активират яйцеклетката и я ориентират към толкова неординарно развитие?!

Според биолози, за това „чудо“ е виновен малкоизвестен микроорганизъм, присъстващ в човешкото тяло, който при екстремални условия, (например при висока температура, стрес и т. н.) стимулира развитието на яйцеклетката без предварителното и оплождане."

Както доказват наблюденията, най-често това се случва и то в места….. където нивото на инфекциозните заболявания е много високо. В резултат на което е възникнало и предположението, че някаква форма на бактерия, прониквайки в организма на девственица би могла да стимулира неоплодотворена КЛЕТКА В РАЗВИТИЕ.

Автор на една друга, не по-малко интересна хипотеза е професорът от Лондонския университет Джей Бери, според когото някои представители на прекрасния пол, независимо от женствената си външност и способност да имат деца, всъщност генетично са мъже – напълно способни без оплождане да възпроизведат потомство от мъжки пол. И като пример професорът привежда известният случай с Пречистата Дева Мария, опитвайки се да докаже, че ТАМ ТОВА Е идеята за непорочното зачатия на Иисуса Христа.

Според православието И антропология, хората за разлика от растенията и животните имат душа, отличаваща се с тънките вибрации на Духа Божий. Върху чистотата На тази енергия много е възможно да са били закодирани най-важните физиологични процеси при човека, в това число и възпроизвеждането на потомство.Затова ако при растенията и животните изкуствената партеногенеза може да се провокира чрез  електромагнитни излъчвания, то в човешкия организъм подобен процес може  да произлезе само и единствено по волята на Твореца и на излъчваната от него енергия.

Съпоставяйки древните предания с откровенията в Свещеното Писание със съвременни жизнени факти, с научни знания, в области на биологията, може да бъде изразено мнението: непорочното  зачатие на Дева Мария, която носи в утробата си Спасителя НА човешкия род Иисус Христос е безспорно свръхестествено явление, което обаче не е противоестествено, доколкото възможността за подобен уникален физиологичен процес е зададен във вид на матрица, в свойството на живата материя, заложен е в нея още изначално, при сътворяването на Света за да бъде проявена волята на Твореца във времената.

Акад. Йордан СТОИЛОВ Иванов припомня още, че същият въпрос е бил коментиран в България още  през 80-те години на 20 век когато става ясно и, че цялостната програма на даден организъм се съдържа в структурата от течните кристали на неговата ДНК. Съчетанията на хромозомите на тази ДНК се възприемат като поле, образувано от холографски решетки. Ако обаче същото това поле получи зададена специална програма, започва образуването на вълни, които творят образи, /мислоформи/ във времето и в пространството, които могат да бъдат регистрирани и при самото делене на човешките клетки в ембриона. Така чрез вълнов образ е възможно да бъде създавана материя. Тази технология е била  прилагана от преди милиони - милиарди години. Механизмът и обаче и  до днес не е обясняван, въпреки че е разгадан.

Бащата на теорията на вълновата генетика е  руският учен и изследовател Пьотър Гаряев.

Известно е, че са правени немалко опити и по създаването на генератори на солитони, чрез които е възможно препредаване на енергийни вълни, отчитащи, разчитащи, запаметяващи и препредаващи генетични програми. Учените допускат, че е възможно именно по този начин, чрез вълни да бъде препредавана генетична информация във видовете.

Затова нека да си припомним ритуалите и процедурите, извършвани преди хилядолетия в древните храмове на богини като Ищар. Това са били особен вид тантрични процедури.

От гледна точка на ГЕНОМа НА БОГА, при деленето на човешки клетки в ембриона, в това поле се образуват вълни, които точно показват пространствената локализация на органите. Патента на тази вълнова технология на генетиката принадлежи безспорно на руския изследовател Пьотр Гаряев. Чрез т.н. “Енергийни вълни – солитони, които разчитат и запаметяват се препредава генетичната програма. Вече са създадени генератори на солитони, чрез които по чисто вълнов път се препредава генетична информация. Така и според експериментите на специалиста по квантова медицина д-р Цзян, оказва се, че “непорочно зачатие” е възможно по принцип на известен етап от развитието на човешкия организъм. Чрез “вакуумен свръхмозък” могат да се генерират 3Д холографски солитони. Реализират се в плътна материя, което може да се възприеме като акт на зачатие. Така семето може да се програмира още преди да бъде превърнато в човек. По този начин биха могли да се програмират ХОМОСАПИЕНСИ – хомошопиенси …..или ИНДИВИДИ с бъдеще, с професи и пр. Експериментите в този дух и по този начин са правени още по време на Втората световна война. Наистина много малко знаем за експериментите в концлагерите на смъртта – Аушвиц, Освиенцим, Бухенвалд.Колкото и ужасно да звучи това!

Експерименти са правени  и през 70-те и  80 – те години на ХХ век.

/СЛЕДВА/

Ползвана литература:

Този материал се подготвя от 2010 г.

Литература:

Библия. Ветхия и Новия Завет.

Евангелиет0 на Юда.

кодекса „чакос“

Академик Обручев – теории и хипотези.

Боянският маг “йордан Иванов”.

„Аномални явления и техните биолокационни проучвания”.

Дакомизийският геном изследван от българин...

“Физика на вярата” - Татяна и Виталий Тихоплав, Данграфик, издание Москва 2003 г.

Новое явление Христа. Алиса А. Бейли. М., 1995, с. 160, 161.

Самопознание. Н.А. Бердяев. М.,1990, с. 45,49.

Хипотеза за реалността на Феномена Непорочно Зачатия. Система аминокислот отражает принцип Золотой пропорции

James Christensen
Anders Sandberg,
Quantum Gravity Treatment of the Angel Density Problem
Jacob D. Bekenstein,
Information in the Holographic Universe, Scientific American, August 24. Русский перевод этой статьи был опубликован в журнале в Мире Науки, Ноябрь 2003.
Wheeler, Sakharov revisited: It from bit. Sakharov Memorial Lectures in Physics. Proc. of the First International Sakharov Conference on Physics, Moscow, 21-31 May, 1991 (Eds L V Keldysh, V Ya Fainberg) (New York: Nova Science Publ. Inc., 1992), vol. 2, pp. 751-769.
N. David Mermin,
What is quantum mechanics trying to tell us?
Ross Rhodes,
Wheeler"s Classic Delayed Choice Experiment
Джон Крамер,
Транзакционная интерпретация квантовой механики, раздел 4.2
Ross Rhodes, Excerpts from "A Delayed Choice Quantum Eraser"
N. David Mermin, Is the moon there when nobody looks? Reality and the quantum theory
Jean Bricmont, Science of Chaos or Chaos in Science?

Бёрд Киви,
Книга о странном, главаB. Plenio, Robert M. Wald, The Thermodynamics of Black Holes. Есть русский перевод В.О. Соловьева.
Стивен Хокинг, Краткая история времени от большого взрыва до черных дыр
Игорь Иванов, Революция в термодинамике
Хуан Малдасена, Гравитация, физика частиц и их объединение (Перевод В.О. Соловьева)
Peter Woit, Теория струн: оценка (Перевод В.О. Соловьева)
Станислав Гроф, Космическая игра
John Preskill, Black holes and information: A crisis in quantum physics
John Preskill, comments about Stephen Hawking"s recent concession.
 John Baez, This Week"s Finds in Mathematical Physics (Week 207)

 

 



Тагове:   anna zografova,


Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1471252
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634