Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2016 19:53 - БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СМЪРТТА НА ХИТЛЕР
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2085 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 АКАДЕМИК ЙОРДАН СТ. ИВАНОВ ИНФОРМИРА СЛУЖБИТЕ ПРЕЗ 80-ТЕ ГОДИНИ НА ХХ ВЕК:“ ХИТЛЕР И ЕВА БРАУН ЖИВЕЯТ В РАЙОНА НА ЕЗЕРОТО ВИКТОРИЯ…“

БЪЛГАРСКАТА СЛЕДА В МИСТЕРИЯТА ОКОЛО СМЪРТТА НА ХИТЛЕР

image
Автор: Анна Зографова

            Боянският маг Йордан Стоилов Иванов е най-големият доказан феномен екстрасенс, лечител през 80-те години на ХХ век в България. Участвал е в редица научни експерименти. Изследовател и автор е на тези, проучвания и възгледи за някои тайни и загадки в нашата и в световната история.

Вече  71 години светът е в недоумение какво се е случва с Хитлер и Ева Браун след Втората Световна война. Кога са починали?! Причините - разсекретени документи на ФБР, според които правителството на САЩ е знаело, че Хитлер е бил жив и здрав и е живял известно време в Андите след края на Втората световна война.

 

 Акад. Йордан Иванов:

“Всъщност Хитлер и съпругата му Ева Браун съвсем не са загинали през 1945 г. Те са останали живи. Според моите проучвания и изследвания, Хитлер умира през 1985 г. , в ранчо в Африка, а година по-късно умира и Ева Браун, която е погребана в Америка. Хитлер умира в строгоохранявано ранчо, недалеч от  езерото Виктория. Канадският ефрейтор когото сложиха за цар в Заир, всъщност е бил член на личната охрана на Хитлер, докато последният е бил жив. В територията на този регион никой не е могъл да влезе, особено в района около езерото. Според мен това е една малко определена територия в Заир”.

/Фрагмент от статия, публикувана в електронното издание на в. „Монт-пресс“ през 2007 г., озаглавена „МЕСТОПОЛОЖЕНИЕТО НА БИБЛЕЙСКИЯ КИВОТ ДНЕС“. Според официалната версия когато съветските войски завземат бункера на Вермахта в Берлин,след бърза брачна церемония, 56-годишият Хитлер се самоубива както и неговата спътница в живота Ева Браун на  30 Април 1945г. Седем дни по-късно Втората световна война завършва с 35 милиона жертви, безброй ранени, осакатени, бездомни и безследно изчезнали….
През август 1945 г. агенти от щатското разузнаване научават, че Хитлер и Ева Браун не само са живи, но и живеят в Аржентина, покровителствани от тамошното правителството. От  ФБР не били изненадани. Според публикации обаче американските служби дълго са се опитвали да крият местонахождението на двамата….

 Официално е известно, че като трофей долната челюст на Хитлер, с част от горната били съхранявани десетилетия наред в Москва, а към делото по издирване на Хитлер била приложена и картотеката на личния му зъболекар, с рентгенови снимки на зъбите, правени приживе както и протокол от разпознаването на зъбите от него. Запазен бил и протокола от съветската зъболекарска експертиза както и протоколите от разпитите на живите лица, заловени в бункера на фюрера, протоколи от разпитите на личната му охрана и пр.Какво се случва през 1945 г. при щурма на съветските войници, които настъпват към бункера на Вермахта, в който се е помещавала канцеларията на Хитлер. Маршал Жуков разпорежда веднага да бъде открито тялото на Хитлер. Дни по-късно на 4 май труповете на Хитлер и Ева Браун са открити в дупка от снаряд на разстояние 5- 6 м от бункера. Телата били изпепелени. Още тогава възниква мисъл за двойници?!! Останките на Хитлер са изпратени в предградието на Берлин, а по-късно заровени в гората на Ратенау. По заповед на Сталин руснаците есхумират телата за аутопсия, и в края на 1945 г. те отново са погребани – този път обаче в Магдебург. През 70-те г. отново ги изравят и изгарят, а прахът е разпръснат, но в архивите на КГБ остават униформата на Хитлер, пистолет и череп, които са показвани в Москва през 2000 г. След нова експертиза се установява, че черепът не е на диктатора. Чак през 2009 г. американският археолог Николас Беятони получава разрешение да изследва ДНК-то на фрагменти от черепите на Хитлер и Ева Браун. Той обаче констатира, че при изследването не е имало съвпадения и както при Хитлер така и при Ева Браун.

Отделно през 2011 г. британските историци Джерард Уилямс и Саймън Данстън излизат с теза, базираща се на тяхно разследване, според която Хитлер и Ева Браун са живели и в Патагония като според тях диктаторът бил починал през 1962 г. на 73 години и е имал две дъщери….?!!

Това, че Хитлер е загинал в бункера е твърдял неговият личен телохранител - Рохус Миш,  почина през септември 2013 г. на 96 години. Според Миш, лично той е „ видял Хитлер как лежи с глава върху масата, а малко преди това е чул изстрел от стаята, в която се е намирал фюрерът…“.
Междувременно смъртта на фюрера е коментирана в България през 1980 г. У нас живее немска гражданка, която в края на Втората свитовна войната е била малко момиче. Родителите й са били немски лекари. Те катастрофирали с кола в България, но при катастрофата оцелява единствено момичето, впоследствие  прибрано и отгледано от наши цигани, които познавали загиналите родителите.  След като девойката пораства, циганите й разказали какво се е случило и  припомнили имената на загиналите. Момичето прави запитване и установява, че има жив роднина - чичо, който живее в Африка и е собственик на плантация. Тя влиза в писмена кореспонденция с него. Чичото й отговаря. Изпраща обаче странно писмо, което нашите служби са прегледали, но й го дали, въпреки , че са констатирали едни на пръв поглед странни описания  в писмото. Ставало дума за движещи се  „огнени кълба“ по време на жътва и на събиране на реколтата в плантацията.  Чичото поканил своята племенница да отиде при него. В писмото описал, че по време на събиране на реколтата, в плантацията много малки деца, тръгнали да гонят въпросните огнени кълба често изчезвали. Момичето също недоумявало за какво става дума…. Българските служби обаче  започнали да пречат. Не разрешавали на германката да напусне територията на България.  Дори нещо повече – нарочили я за наблюдение.  През 1980 г. германката, вече голяма жена посещава феномена Йордан Стоилов Иванов , знаейки, че той е ясновидец и изследовател на паранормални явления, занимаващ се с издирване и откриване на  исторически, археологически и природни богатства.

 При срещата тя донася едно писмо от чичото, което прочита пред Йордан Стоилов Иванов. Той изяснява, че между тези „огнени кълба“, за които се споменава в писмото и многократните отвличания на малките деца, тръгнали да гонят „огнените кълба“ за да ги хванат има връзка. Феноменът заключава, че се касае за нови, неизвестни официално до този момент на света модерни технологии. Той изяснява още и, че отвличането е с цел смяна на кръвта на човек. И тогава след известно време, по-точно при различните видове проверки по карти, Йордан Стоилов Иванов стига до извода, че тази кръв на децата е била нужна за подмяна на кръвта на семейството на Хитлер, които – забележете, според него не са живели само в Аржентина, а са имали свой бастион и в Африка, в района на най-голямото езеро от Великите Африкански езера, езерото Виктория, открито от пътешественика -изследовател Джон Спик през 1858 г. Езерото първоначално е било наричано Укереуе и по-късно преименувано на Виктория. То се определя като сладководен извор на най-дългото разклонение на Бели Нил и събира води от район, с площ 184 000 кв. км. Днес сред островите на езерото Виктория Ссесе в Уганда има райски кътчета, използвани за атрактивни туристически дестинации. Сред островите в Кения са остров Мфангано , където има скални рисунки, Ндере, зает изцяло от Националния парк Ндере, а в Танзания е острова Укереве с 530 кв.км площ, -най-големият езерен остров в света. Осем са рекиите, които се вливат в него - Кагера ,най-голямата,  извираща от територията на Бурунди, близо до северния край на езерото Танганайка, Нзоя, Реките Яла, Няндо,Сонду, Мирю и др. по-малки…, включително и р. Заир..

 През 80-те г. на миналия век, в преглед на чуждестранния печат у нас излиза информация за това, че чуждестранните разузнавания проявяват особен интерес към Африка, към камъните диаманти от Цейлон и към диамантите и суровините на Африка. В разузнавателните служби точно тогава се съобщава, че в Заир е работил бивш ефрейтор от Канада, изпратен в Африка със специална мисия, със задачата да стане Цар на племе, в района на езерото Виктория..

 „Канадският ефрейтор когото сложиха за цар в Заир, всъщност е бил член на личната охрана на Хитлер, докато последният е бил жив“ – това съобщава акад. Йордан Стоилов Иванов..Ресурсният потенциал на Заир предполага изключителни запаси  от мед,лато, сребро, диаманти, нефт, кобалт, манган, цинк, калай, кадмий, уран ивъглища.

Наскоро бразилската писателка историк Симони Рене Гуерейро Диас в своята книга  „Хитлер в Бразилия – неговият живот и смърт“ написа, че диктаторът е починал в  Бразилия, което според академик Йордан Стоилов Иванов не е вярно.

„Не е невъзможно съмишлениците на Хитлер да са го замразили в някоя от лабораториите на Южния полюс. За тях Ева Браун не е била интересна. А това дали Адолф Хитлер е бил в Мату Гросу също е хипотеза….“

 /Следва/




Тагове:   анна зографова,


Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1466021
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634