Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.09.2013 18:25 - ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ДО НОВОНАЗНАЧЕНИЯ ГЕНЕРАЛЕН КОНСУЛ НА РБЪЛГАРИЯ В НЮ ЙОРК ОТ АКАД. ЙОРДАН ИВАНОВ И ЖУРНАЛИСТКАТА АННА ЗОГРАФОВА - ЧЛЕН.КОР НА МАБИК
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 1655 Коментари: 0 Гласове:
2




imageimage
ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС:

На специалното внимание на новия Генерален Консул на Република България в Ню Йорк, САЩ – г-н Милен Люцканов

 

 Уважаеми господин Люцканов,

Приемете нашите най-светли и топли чувства по случай новия Ви пост – Български Генерален консул в Ню Йорк!

От сърце Ви пожелаваме много успехи и здраве, за да създадете и утвърдите по-нататъшни делови и полезни контакти за България.

Вие имате мисия – високоотговорна мисия! Затова – никога  не забравяйте, че волята на българските диаспори по света е, да се работи за укрепване и развитие на стратегическото сътрудничество със САЩ и с други страни. Още повече, че българите там са много.

България и САЩ споделят  Членството в НАТО от 2004г., което ни превърна в потенциални съюзници. Американците обаче уважават достойните, стойностните и истинските хора като Вас!

Дойде време не друг, а именно американските учени, по предложение на президента Барак Обама да потвърдят всички наши тези, изследвания и доклади както и да потвърдят факта с дълго критите тайни и истини от най-старата българска история, която сме писали. Убедени сме, че ще дадете всичко от себе си, за да удоволетворите Очакванията заВас, в очите на нашите сънародници в Америка. Защото само по този начин ще увеличите имиджа на страната ни и своя авторитет!

Двустранната  връзка с Америка чрез Вас може да бъде затвърдена и обогатена с взаимно допълване. Ние българите имаме нужда от това, защото България и Америка са страни, разположени в два толкова различни континента.Днес България се бори срещу нелегалната имиграция и трафиците! И Вие сте най-сведущ по тези въпроси, затова точно в този смисъл,Вашето присъствие в Америка може да се окаже един от тези залози, които ще наложат много по-добре и по-силното укрепване  на нашия политически диалог със САЩ. В името на заздравяването на този политически диалог, България и Америка могат да се сближат още повече. Този диалог е призван днес да засегне и дебата, свързан с реформата на икономическото и бюджетното управление на ЕС, на Еврозоната, на която България все още не е член.И накрая, политическият диалог в рамките на 2013 – г.  е за съвкупност от ценности и пространство, за дебат и мобилизация по въпроси на световното управление, съвместно с ООН и Г20.Надяваме се,именно чрез Вас, чрез Вашето присъствие в САЩ, тази наша българска кауза да бъде защитена.ПоздравявамеВи още веднъж и Ви стискаме ръка - макар и виртуално, като Ви желаем много мъдрост, успехи, лично щастие и бъднини!

Отивате в Америка в момент, в който геополитическият център преживява сътресения, а периферията демонстрира по-бързо развитие. А когато центърът е спокоен, темповете му на развитие нарастват.Убедени сме, че именно Вашето назначение  ще фокусира  външнополитическата активност на страната ни към Америка.

Поздравете Световния президент Барак Обама, неговото семейство, Вицепрезидента на САЩ - Джо Байдън и тяхната администрация!

От изключително значение е двустранното сътрудничество да бъде взаимноизгодно и да е от полза не само за американците, но и за останалия свят, за всички наши българи, които в момента са там! И не българите да ходят в Америка, а американците да дойдат в България!

 Успех наВас във всичкиваши мисии! Бъдете благословен и На добър час!

Академик Йордан Стоилов Иванов – член на Управителните съвети на Организацията на обединените българи от цял свят, на Общобългарския парламент и на Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/, подполковник,представител и на ВОЕННО-ПАТРИОТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

и от

Анна Зографова – журналист-международник, секретар на Съюза на журналистите в България „Подкрепа“ и Член-кореспондент на МАБИК

П.С. Материали за дейността на акад. Йордан Стоилов Иванов – четете в

Блог на академик Йордан Стоилов Иванов /Bojanapankov/

 



Тагове:   анна зографова,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1466326
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634