Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2011 18:33 - Д-р Константин Тренчев уважи VIII Национална конференция на журналистите от СЖБ "Подкрепа"
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 4279 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2011 15:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


 

Д-р Тренчев  уважи VIII Национална конференция на журналистите от СЖБ „Подкрепа” на 28.06.2011!

imageimage 


Ренета Николова и Красимир Ганев от БНТ са новият ръководен журналистически тандем, който оглави СЖБ „Подкрепа” на VIII Национална конференция на журналистите от дисидентския съюз, ситуиран през 1989 г.

 За Ренета - “Европейски журналист на 2007 -ма година”, уважаван лидер на УС на Клуб “Журналисти срещу корупцията”, продуцент и  водещ публицистичното предаване “Законът и ние” по Канал 1 на БНТ това е още едно признание, защото тя бе преизбрана за председател - втори мандат.

Краси Ганев  е познато лице от публицистичните предавания – тежката артилерия на БНТ.
За членове на новото ръководство на СЖБ "Подкрепа" бяха избрани още и колегите Красимир Кирев от журналистическата секция на организацията в гр. Кърджали, Калоян Станчев, представляващ журналистическата секция на град Трявна, Първолета Цветкова от секцията на град Монтана и Николай Текелиев и Явор Симов от София.  

За всички тях журналистическата гилдия  гласува единодушно.
Специални гости на събитието бяха Д-р Константин Тренчев – Президент на КТ „Подкрепа” и конфедералният секретар Руска Бъчварова. Легендарният лидер на Конфедерацията призова журналистите да намерят сили и опонират на натиска върху тяхната съвест.
„Омразата разсипа, изтощи нацията, изпепели душата”, допълни Константин Тренчев.

Неговият апел към журналистите бе те да бъдат единни в отстояването не само правата, но и на тяхното лично и професионално достойноство, непрекъснато потъпквани от т.нар „Медийни магнати”. "До изборите ще се остържат нощвите и след това ще катастрофираме икономически – допълни той.” "
Трагични са нещата в икономиката и във финансите, защото днес живеем в една тъжна страна, за което всички ние сме виновни и невинни няма”.

 Тренчев заяви още, че изборите ще доотвратят българите от политическата класа.  Според него обществото не е намерило сили да им се противопостави.

„За мен такава духовна катастрофа на която сме свидетели днес не е имало в писмената история на нацията ни”, сподели още синдикалистът.
Анна Зографова

 




Тагове:   annazografovaabvbg,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1472608
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634