Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2009 16:14 - ОТКРИТО ПИСМО ДО ПРЕМИЕРА БОЙКО БОРИСОВ ОТ АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 1338 Коментари: 1 Гласове:
-1

Последна промяна: 08.08.2009 15:07


 ОТКРИТО ПИСМО ДО Г-Н БОЙКО БОРИСОВ ОТ АКАДЕМИК ЙОРДАН ИВАНОВ  
  image

imageimage УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН БОРИСОВ,  Вие и вашата партия "Герб" получихте заслужено достойния вот на България със спечелването на парламентарните избори през настоящата 2009-та година. По този повод, моля да  приемете от името на Организацията на обединените българи по света, от името на Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/, от името на представителите на всичките ни диаспори от Америка, Австралия и Азия, от името на българите от Западните ни покрайнини, от териториите на Старата Волжско-камска България, /а това са българите и техните потомци от Украйна, Татаристан, Чувашия, Башкортостан, Узбекистан, Казахастан, Таджикистан, Тюркменистан, Тохаристан, Ичкерия, Кабардино Балкария, Удмуртия, от Кавказ и Молдова, от Крайбалкалието и Приазовието и много др.. и лично от мое име, най-сърдечни поздрави и пожелания за много успехи и ползотворна работа като Премиер на Република България! Желая много успехи в изпълнителната власт, за благото на страната, която във Вашия мандат ще просперира и ще се превърне в обединител и мандатоносител на волята и интересите на всички българи както от България, така и от диаспорите ни по всички крайща на света.
Вашия старт в политическото пространство и вашата кауза обърна тотално досегашния парламентарен модел. Разчитаме на Вас за налагане и отстояване на исконните български ценности, съхранени в гените на народа ни през хилядолетията. Чрез Вас и Вашите съмишленици тези ценности станаха достояние на българското ни общество. Вярвам и се надявам, че с разчупване на традиционния парламентарен модел ще стартирате у нас най-после истинската демокрация. Защото нашето време изисква политическия модел да бъде изведен, с използването и на новите технологии и Интернет, чието бъдеще ще даде и на Вас и на вашата политическа партия огромно предимство. Убеден съм, че ще направите всичко възможно да изведете България от корупционните схеми, от властта на досегашните овластени богати  олигарси, на групировките и на "силните" на деня. Защото в лицето на нашите деца и на младото поколение, Вие ще имате на своя страна силата на бъдещето.
Не забравяйте, уважаеми господин Премиер, че именно този водещ млад електорат трябва да бъде възпитаван достойно, в истинските общобългарски ценности, за да продължи да се бори за каузата на истината и бъдещото на страната ни. 
България, която има невероятна хилядолетна история, която още не е изучена, не е и донаписана, /от  сътворението на хомо сапенса преди стотиците хилядолетия, през времето на предците ни - Пеласги/Бел-асги/ - болги, дакомизийци, АРИИ и пр. са били основани над 22 империи и повече от 50 държави/. Защото Няма друга държава в света освен България, в чиято територия да са открити и регистрирани толкова много артефакти и уникални археологически находки. И докато праисторическата България е понятие, свързвано най-вече с палеолита и с представите за първообитнообщинен строй, с така нареченото"детство" на човечеството, длъжен съм да отбележа, че местните ни автохтонни предци са участвали в създаването на етногенезиса на над 3 милиарда и 500 милиона жители на планетата /живи и починали /, а още  през 1975 г. лично аз бях установил в свое научно изследване, че генетична българска кръв може да бъде открита и регистрирана в територии, заемащи 5/8 от Северното полукълбо. Пак по този повод, нека не забравяме и, че България  бе страната, която ситуира първа държавността в Европа. И в този контекст, формулата по приобщаването ни към Европейския съюз във Вашия мандат трябва да претърпи корекция, защото само един прост пример от нашата история - първото българско царство регистрира темел в континента Европа много преди останалите европейски монархии да ситуират своите кралства. Точно това не трябва да се забравя и може би от време на време следва да се напомня от трибуните от нашите евродепутати в Страсбург и Брюксел. Трябва да се работи по консолидацията и обединението на всички българи по света, което следва да стане също един от приоритетите във Вашето управление като не по-малко уникална кауза.
 
С ОГРОМНО УВАЖЕНИЕ!
АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ - ЧЛЕН НА УПРАВИТЕЛНИТЕ СЪВЕТИ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА НА ОБЕДИНЕНИТЕ БЪЛГАРИ / ООБ/  И НА АКАДЕМИЯ МАБИК, 
АВТОР НА АВТОХТОННАТА ТЕОРИЯ ЗА ПРОИЗХОДА НА БЪЛГАРИТЕ И
ПРЪВ ИЗСЛЕДОВАТЕЛ НА БЪЛГАРСКИЯ ГЕНОМ ОТ 1975 Г. и международен консултант по разкриване на природни, археологически и исторически богатства.
 НОСИТЕЛ НА ПРЕСТИЖНАТА МЕЖДУНАРОДНА НАГРАДА "Арката на Европа - Златна звезда", връчена му в Мадрид през 1993 г.,  за цялостна дейност и качество на петте континента.



Гласувай:
0



1. buket - Браво!
27.07.2009 16:35
Благодаря Ви!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1470171
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634