Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2009 18:38 - Поздрав за Никулден до военния министър Николай Младенов от ООБ, МАБИК, ОБП и ГАИК
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 989 Коментари: 0 Гласове:
0



НА ВНИМАНИЕТО НА ВОЕННИЯ МИНИСТЪР НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ

image

 

image

 


image

image

Академик Йордан Стоилов Иванов,
член на УС на ООБ, академия МАБИК
и
на
Общобългарския парламент
 
  От всички присъстващи на днешното извънредно заседание /6.12.2009 г./, от името на Управителните съвети на Организацията на Обединените българи от цял свят /ООБ/, Общобългарския парламент /ОБП/, БАИК и Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/ Ви поздравяваме специално по случай именния Ви ден, с пожелания за дълъг живот, здраве и просперитет в кариерата. В очакване да съдействате армията ни да стане образец за страните от ЕС! Молиме Свети Никола да помогне поделението в Симеоново да ни бъде дадено безвъзмездно за мероприятия на ООБ,ОБП, МАБИК и БАИК. С уважение: Председател на ООБ и на академия МАБИК акад. Сергей Иванов

Зам.председател - акад. Владимир Цонев

Член на Управителните Съвети на ООБ и академия МАБИК 
акад. Йордан Стоилов Иванов

Председател на ОБП Борис Григоров
 
Член-кореспондент на Академия МАБИК Анна Зографова


   А Н О Т А Ц И Я   На книги І и ІІ от поредицата "Боянският маг Йордан Иванов" както и на авторската му  книга  "Аномални явления и техните биолокационни проучвания"
Сензитивът Йордан Стоилов  Иванов е единстнвеният българин, предложен през 1989 г. от службите на ВКР /Военно контраразузнаване/ за удостояване с титлата генерал - майор за изключителни заслуги към отечеството и за опазване териториалната цялост на страната и нейните граници. По същото време представители на спецслужбите ни заговориха, че и руснаците поискали копие от документа, подготвен специално за награждаването на Боянския маг Йордан Стоилов Иванов. Тогава с Указ, с подобно съдържание, президентът на Руската федерация Борис Елцин е удостоил с титлата Генералисимус екстрасенс Джуна Даваташвили по подобни причини.   Заради голямото разграбване на България след 1990-та година става така щото церемонията по награждаването на мага у нас не се е състояла. А въз основа на същия документ, в мандата на президента Желю Желев след 1990-та г. са били произведени 50, а в мандата на президента Петър Стоянов още 90 нови български генерали повечето от които неизвестни на армията. През1993 г. Европа награждава Боянския маг Йордан Стоилов Иванов “За цялостна дейност и качество на петте континента” с една от най-престижните европейски награди- “Арката на Европа – Златна звезда” / “Arch of Europe Gold Star"/, връчена му в Мадрид . Академикът продължава да бъде единственият човек в света, променил през 1988 г./17.ХІ./, чрез контрол, организация, концентрация и насочване на излъчена и насочена  действена биоенергия на своя човешки мозък, температурата на стапяне на най-трудния елемент от таблицата на Менделеев - Индия от разстояние 5 километра.
Поради обстоятелството, че удостояването му с висшето войнско звание не се е състояло, той е хабилитиран от научните звена на Република България с най-високото научно звание Академик по иновациите, за всичките негови дейности .   
  Анна ЗОГРАФОВА



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1471896
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634