Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2009 15:47 - АКЦЕНТИ В КНИГАТА "АНОМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ И ТЕХНИТЕ БИОЛОКАЦИОННИ ПРОУЧВАНИЯ" НА АКАД. ЙОРДАН С. ИВАНОВ
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 2121 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 11.08.2009 15:53


АКЦЕНТИ В КНИГАТА "АНОМАЛНИ ЯВЛЕНИЯ И ТЕХНИТЕ БИОЛОКАЦИОННИ ПРОУЧВАНИЯ"
НА
АКАДЕМИК ЙОРДАН С. ИВАНОВ



 

 image

 

 

 

 Художник Веселин Дамянов Фотограф: Люба Розанис Редактор-съставител: Анна Зографова Преводач от английски: Елисавета Кърпарова Преводач от испански: Десислава Георгиева Преводач от немски: Люба Канелова Компютърен набор: Ребека Бехар Коректори: Николай Петров, Издателство ЕФ "Йордан Иванов"
2004


АВТЕНТИЧНИ АВТОРСКИ ИЗСЛЕДВАНИЯ И ТЕОРИИ НА АКАДЕМИК ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ, НА БАЗА БИОЛОКАЦИОННИ ИЗМЕРВАНИЯ, ПРОУЧВАНИЯ И ЯСНОВИДСТВО: - За извънземния разум и правото му на постоянно присъствие на планетата Земя. - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ СА ТУК! - Извънземни с глави на птици, рисувани като богове в египетските пирамиди - Космическата птица на ХХІ век ще се завърне с 5 000 години по-рано от бъдещето!  - Магът за потопите и броя на ноевите ковчези, един от които е в България - Тунгуският метеорит е бил ракета - Парадокси, потвърждаващи теза за сблъсъка със Земята - Магнитните полета на земята –своеобразен ориентир за космически пришълци - Бермудският триъгълник или база “ СЕКТОР № 6” - Данни за съдбата на изчезналите в района на Бермудите кораби и самолети - За пратката земна вода или откъснатия леден вагон, предназначен за извънземните - Подземната река - Реката на живота - За молекулите, техния строеж и преобразяването им в Центровете на ИЗВЪНЗЕМНИТЕ…. - Докато душите пътуват до определеното им място след смъртта те говорят! - Йордан Иванов за изчезналата цивилизация на Атлантите. - Древните египтяни летели с планери - За изчезналата цивилизация на Атлантите - КООРДИНАТИТЕ НА АТЛАНТИДА - Едгар Кейси възпроизвеждал реинкарнация в транс и по време на сън: - Синовете на Белия властелин ЧАСТ ВТОРА – ОТГОВОРИ НА ЗАГАДКИ ПО НЕИЗЯСНЕНИ КРИМИНАЛНИ СЛУЧАИ ЗА ЕВРОПА, АЗИЯ, БЛИЗКИЯ ИЗТОК, АФРИКА, АМЕРИКА И ДРУГИ КОНТИНЕНТИ: - Душата на легендарния граф дьо Сен Жермен “ОТЛЕЖАВА” в центъра на извънземни край Алма Ата - “ПАЛЕОКОНТАКТИ” в икони и стенописи на наши майстори зографи - Капитан Алонсо Де Охеда /Драган Охридски/и десетки нашенци стъпил първи преди Колумб на американския бряг - Историята на днешна Америка започва с два български възгласа: БА! РАДОСТ! Оттам е името на днешен Барбадос! - Възход и падение на Ягелонския крал Владислав Варненчек и за неговия племенник Казимир, канонизиран от папата за блажен! - Кръвосмешенията в Европа през средновековието били ежедневие - Мястото на общия гроб във Виена, в който е погребан Моцарте посочено от мен през 70-те г. на ХХ век. - Най- високият китайски император - 13 подземни тунела крят тайната на Петродворец! - Загадките на Сахара! - Магът за още 17 гробници на династични фараони в Египет - За подземния дворец под Киев н 5 000 години и за потомците на династичния род Дуло, властвал на Киевския престол. - Историята на Св. Никодим и княгиня Олга - Вождът Живков - ИЗВЪНБРАЧЕН СИН НА ФЕРДИНАНД - ЗАКЛЮЧЕНИЕ - Снимки - Библиография
ФРАГЕНТ:
"Датировката за Вселената, че е на възраст над 15 милиарда години е била възприета официално от ХVІІІ Общо събрание на Международния астрономически съюз, проведено през август 1982 г. Тогава са били обсъждани изследванията до 1982 г. за Константата на Хъбъл. Паралелно с това, в рамките на научна конференция са били изнесени и данни за това, че най-древните звезди са били образувани преди 15 милиарда години.
Акад. Йордан Иванов: Следва да подчертая специално, че своите проучвания за началото на съществуването на нашата планета Земя, измервания и биолокационни изследвания за Вселената и нашата галактика съм направил преди и през 1980 г.
Разсъждавайки по тези проблеми, аз си поставих нелеката сериозна и много амбициозна задача да дам отговор на въпроси, свързани с някои определени Загадки и аномални явления на които продължаваме да бъдем свидетели. Затова ще се опитам да аргументирам и правото на “постоянно присъствие” на извънземния разум на Земята. Нашата планета е на около 500 билиарда години. Планетата Земя е и една от най-старите във Вселената. На земята човечеството съществува от около 840 милиарда години. До днес то е претърпяло 8 големи катастрофи. След всяка една катастрофа ЕКВАТОРЪТ СЕ ИЗМЕСТВА С 27 ГРАДУСА ЮГ - СЕВЕР.  /Бел. ред./: В теорията за “Големия взрив” не само Земята, но Вселената има начало. Вселената според официалната наука се е родила преди повече от 15 милиарда години. Има учени обаче, които и днес продължават да изразяват мнения, че тези данни са спорни. Според възприетите научни теории възрастта на Вселената е била определена за науката с помощта на константата на Хъбъл /Н/. Чрез явлението “Квантова нелокалност”, в контекст изследванията на българския математик и физик Васил Манев и неговата уникална теория за гравитацията, базирана на Общата теория на относителността се дефинира и обяснява същността на Константата на Хъбъл, която според него се извежда на базата на съществуванието на голямо гравитационно тяло с гравитационни взаимодействия. Това тяло се върти, а неговата максимална ъглова скорост е константата на Хъбъл. И То – това тяло притежава централна зона, около която съществуват специфични зони или пръстени, в които възникват квазери, провокиращи възбуждането на галактиките. И докато критичната зона са самите квазери, при тях веществото започва да губи гравитационен заряд и свойства. Така българинът определя разстоянието на света, в който живеем като 10 на двадесет и осма степен см. По чисто теоретичен път той определя и плътността на нашия свят, визирайки изрично, че “човечеството живее в свят, който е пулсираща система”. Според него
срокът, в който материята може да просъществува, в никакъв случай не е достатъчен за да се зароди живот, а такъв живот би следвало да се появи след 10 на 90-та степен години, докато протонът издържа едва 10 на 29-та степен. Откритията на същия автор потвърждават по един безспорен начин тезите и изследванията на Йордан Иванов. Така например и изводът, че “ в закона на Нютон масите не са константни, а са функции на разстоянията и този закон се изразява във векторна форма” дори го формулира...."

 

 

С
РЕДАКТОР - СЪСТАВИТЕЛ
  АННА ЗОГРАФОВА


СЪДЪРЖАНИЕ:

СЕНЗАЦИОННИ ТЕЗИ ЗА ЗЕМЯТА И ЧОВЕШКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ И
  ОТГОВОРИ НА ЗАГАДКИ ПО НЕИЗЯСНЕНИ КРИМИНАЛНИ СЛУЧАИ ЗА ЕВРОПА, АЗИЯ, БЛИЗКИЯ ИЗТОК, АФРИКА, АМЕРИКА И ДРУГИ КОНТИНЕНТИ.

 



 



Гласувай:
0



1. анонимен - научна студия от 1975 г. на акад. Йордан Иванов
16.08.2009 23:30
Къде мога да намеря “Въпроси по изучаване езика на животните и проблемите на Космоса”, научна студия от 1975 г. на акад. Йордан Иванов, специално подготвена за АН на ССССР. Бих искал да я прочета и ако има линк към тази студия в интернет много ще съм благодарен.
цитирай
2. анонимен - научна студия от 1975 г. на акад. Йордан Иванов
16.08.2009 23:31
къде мога да ннамеря в интернет да прочета “Въпроси по изучаване езика на животните и проблемите на Космоса”, научна студия от 1975 г. на акад. Йордан Иванов, специално подготвена за АН на ССССР.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1471743
Постинги: 448
Коментари: 93
Гласове: 634