Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2009 12:59 - ПОСВЕЩАВАМ СПЕЦИАЛНО НА 28-ГОДИШНИНАТА ОТ СМЪРТТА НА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА, Анна ЗОГРАФОВА
Автор: souroujon Категория: Технологии   
Прочетен: 912 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.07.2009 17:02


ВАНГА ПРЕДСКАЗАЛА НА ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА СКОРОШНА СМЪРТ       image ПРОЗРЕНИЯ Първата дама на българската соцкултура Людмила Живкова мистериозно напусна този свят преди 24 лета. През фаталната 1981 г. баба Ванга е знаела за предстоящата й кончина. Затова неколкократно я предупреждава да бърза със задачите.
В рамките на първите 6 месеца мадам Живкова предприела неколкократни воаяжи до Рупите дори и с хеликоптер. Тя посещавала Ванга неколкократно между месеците януари и юли 1981 г.
През януари Людмила заминала за Москва, където подписала план за културно сътрудничество между НРБ и бившия СССР за периода 1981 г. - 1985 г. “Това беше още един договор, озарен от рубинените звезди”, пишат в мемоарите за нея Светлин Русев и поетите Евтим Евтимов и Любомир Левчев. В Москва Людмила гостува и по повод съвещанието на културните министри на бившите соц.страни, при което е имала таен и много специален разговор с тогавашния шеф на отдел “Култура” в ЦК на КПСС Пьотър Демичев. Нейни приближени продължават да твърдят, че поводът за това е бил изнасянето на Тракийското златно съкровище в Лондон.
През февруари Людмила Живкова заминава за Индия, за което я подготвят разказите на най-доверения й велможа и бивш дипломат, живял преди това един мандат в родината на Джавахарлал Неру. Това отново е съветникът й Кръстю Мутафчиев. По това време той е шеф на служба “Културно наследство” на пряко подчинение на Политбюро. Той е човекът, който свързва Людмила Живкова с художника Рьорих. По нейна специална покана през 1979 г. семейство Рьорих гостува в България. Тогава е удостоен с титлата “Доктор хонорис кауза” на Великотърновския университет. Рьорих подарява на България великолепни платна, чието местонахождение е неизвестно. За Индия Людмила се подготвя и чрез съветите на ерудита феномен с паранормални способности Кубрат Томов.
Тя взема със себе си поета Левчев, писателя Пламен Цонев /автор на “Спартак Олимпиеца”, “Орфей Прорицателя” и “Хомокосмикус”/ и парапсихолога проф. Лозанов. Пламен Цонев я посвещава в тайните на Бялото братство. Целта на последното пътешествие на Бялата дама в Индия е тя да бъде приобщена и към тайното братство на Упанишадите /Богоизбраните/, в чиито ритуали бива посветена в девствените джунгли на страната на бог Шива. Посвещението й в жречество и приобщаването към обществото на Упанишадите става по пътя на изпитания, с преодоляване на земните плътски сексуални страсти и желания и тя като бъдещ адепт тогава е трябвало да премине през изпитанието “очистване” на тялото и душата, на което става свидетел личният й бодигард.
В Индия Живкова е посрещната от нейната духовна майка - Индира Ганди, която я ръководи по пътя на езотериката. Людмила е искрена почитателка на древната индийска култура. Затова в Индия проявява дързост, стараейки се да проникне в свещените тайни и загадки на тази древна страна. Посещава “Златния храм”, Кулу.
Задава много въпроси на Рьорих. По време на разговорите си с него в дома му той й показва пазената от него реликва върху стената на спалнята - дипломата от Великотърновския университет, с която е удостоен като Доктор хонорис кауза. Разговарят за посланията на Махатмите, за записките на Елена Рьорих, касаещи най-старата история на България. Това са записки, които тя е водила, докато съпругът й е бил при тях.
Малко са посветените от нейния кръг, които знаят каква точно информация е получила Людмила при последната си среща с Рьорих в Индия.
От Индия Людмила се завръща екзалтирана, но и крайно уморена. Умората е от приемите, беседите, а изтощението от прелитанията над огромни космически презокеански ширини, както и от ритуалите на посвещенията и инициациите в Индия. Донася на баба Ванга информация за посвещението си в храмовете на Индия и армагани - полускъпоценни камъни.
За Ванга Людмила е скътала в пазвата си свещена пръст от Шринагар и Кулу и живи дъхави цветя от Индира Ганди, а също и индийски подправки. Пророчицата сензитив усеща, че краят е близко. Кара я да бърза със задачите - идеята за Българския Лувър, “честване 1300 - годишнината на българската държава” , а и тайната за неразкритата гробница от времето на фараоните, потвърдена й от махатмите в Индия, за която вече знаят корифеят на археолозите у нас проф. Александър Фол, Ванга и бившият й съветник Кръстю Мутафчиев.
Тогава Людмила Живкова дава карт бланш на Мутафчиев за началото на разкопките. Обектът е близо до Малко Търново.
В непосредствена близост, в района на “Мишкова нива” проф. Александър Фол също прави своите проучвания….
Людмила отлита за Мексико, където участва в церемонии, посветени на честване 1300 - годишнината на българската държава. Там е открита изложба на българския гений - художника Светлин Русев…
През 1981 г. Людмила Живкова ходи почти винаги облечена в бяло. Всички я наричат Голямата бяла дама. Смъртта й съвпада с времето на визитата на Ханс Дитрих Геншер в България. Няма информация дали двамата са се срещали и какво са си говорили…
На 20 юли 1981 г. състоянието на Людмила Живкова, която е преуморена от пътувания, мероприятия и задачи според лекарите рязко се влошава. Тя забелязва, че любимият й пръстен от тюркоаз, подарен й в Индия побелява.
Знаещи силата на камъните казват, че това е сигурен знак за болест или смърт.
Официално диагнозата й е мозъчен кръвоизлив, последван от тежки и необратими разтройства на дишането. Смъртта настъпва на 21 юли в 2 часа.

Анна ЗОГРАФОВАГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: souroujon
Категория: Технологии
Прочетен: 1165220
Постинги: 421
Коментари: 86
Гласове: 482